Chargement…

Martin Selze debuterade inom Sentimental Bourreau-kollektivet och arbetade med former som kombinerar teater och musik, med början med redigering av texter eller manusanpassningar.

Han kommer också att samarbeta inom gatuteater med kompanierna Eclat Immédiat et Durable eller La langue écarlate och den svenske regissören Ulf Anderson. På teatern arbetade han under ledning av Arnaud Churin, Laurence Hartenstein, Mathieu Bauer, Laurent Fréchuret, David Lescot, Charlotte Lagrange, Laurent Vacher, kompaniet Barouf och Susanne Osten (Sverige).

Han deltar i skrivandet och produktionen av shower som "La vérité en pointure" av J. Derrida med S. Farison, J.Rudent-gili och G.Rannou. På senare tid genom att samarbeta med dramatiker som Lancelot Hamelin och Dorothée Zumstein med skapelser i Frankrike och Italien.

Han arbetar inom radio och för film- och tv-produktioner. Slutligen har han under många år lett pedagogiska workshops för amatörer på flera teatrar och på CMP i Jarny. Sedan han fick sin DE, undervisar han också på konservatorier i Paris.

Soutiens